Snart skal jeg på udkig efter ny cykel

september 1, 2018 Slået fra Af admin

At køre rundt på cykel, er vildt fedt. Af denne grund er det uden overdrivelse virkelig vigtigt at være indehaver af en cykel i god kvalitet. Jeg vil selv i gang med at finde en splinterny, og derfor læser jeg om flere herrecykler, damecykler samt især en mountainbike Principa cykel. Ærlig talt er en Raleigh Classic også inkluderet i mine overvejelser. Præferencerne omkring cykler er egentlig, at det her mærke står bag hand-made aluminiums cykler, der produceres inden for landets grænser. Jeg overvejer flere argumenter. Fx  hvorvidt det skal være en Principa cykel eller Raleigh Classic? Og dertil; skal jeg finde min nye cykel imellem damecykler eller herrecykler? Det er vel naturligvis mest feminint at købe en cykel til damer, og desuden ejer damecykler det fortrin, at her ser det regulært ud såfremt man vælger en cykelkurv. Men på den anden side er herrecykler langt mere solide i stellet, og der er en større mængde af mountain bike på markedet.

Såfremt jeg vil finde min nye, tohjulede ven mellem damecykler, vil en Raleigh Classic være et helt igennem oplagt valg. Eksempelvis cyklen, der hedder Raleigh Classic Lady, der er en af de mest klassiske damecykler. Modellen tiltaler mig ved at være stilfuld og ikke alt for teknisk indviklet, der fordrer virkelig meget vedligeholdelse. Cyklen: Raleigh Classic rummer et aluminiumsstel, syv gear samt ”vbremse” ved fordækket samt fodbremse på det bageste hjul.

Min anden overvejelse, Principa Cykler må beskrives som en helt anden form for damecykler & herrecykler. En Principa cykel kan nok være en vildt god racing cykel. De kvalitetsprægede Principa Cykler er faktisk et legendarisk dansk cykelmærke inden for racing cykler og mountainbike. Principa Cykler er berømte for vildt gode cykelegenskaber samt lav vægt.